• Trek
  • FiveTen.ro
  • ION
  • Putoline
  • Rockstar
  • XtremVideo.ro
  • PlanetBike.ro

Despre Organizatori

De partea de Super Enduro se vor ocupa Ciprian Popescu (Dual Racing) şi Adrian Răduţă (Top Cross TCS), aceeaşi sportivi care de trei ani încoace au „crescut” singura cupă privată de motocross a României, unanim recunoscută pentru calitatea organizărilor de etape. Ciprian Popescu a participat la zeci de competiţii moto off-road, fiind o prezenţă constantă pe podium, iar Adrian Răduţă, după două titluri de campion balcanic la motocross, se află acum în plină cursă pentru cucerirea celui de-al treilea titlu. Nu trebuie aşadar să ne facem griji pentru calitatea traseului de super-enduro, care işi va propune să simuleze condiţiile dure din pădure – bolovani şi buşteni, în cele mai alambicate combinaţii, chiar pe arena de biatlon Cheile Grădiştei Fundata.

În ce priveşte latura „velo” a evenimentului, cursele de downhill se vor desfăşura pe traseele Flow şi Dowhill Track, primul urmând a verifica anduranţa riderilor, iar al doilea abilităţile lor tehnice, cronometrarea făcându-se cu un sistem extrem de performant, care-i va monitoriza în permanenţă pe rideri. Concursul de 4 Cross se va desfăşura în interiorul Bazei Olimpice Cheile Grădiştei Fundata, serii de câte patru rideri urmând a se întrece într-un sistem elimantoriu, pe un circuit asemănător celor de motocross. Kinda Geza, Radu Ianosiu şi Tibi Macavei sunt oamenii care se vor ocupa de trasee şi de buna desfăşurare a acestor curse. Pentru pasionaţi, aceste nume nu mai au nevoie de nici o prezentare, penru cei mai puţin inţiaţi în lumea sporturilor extreme merită spus că Radu Ianosiu este un abonat al podiumurilor de Downhill, Kinda Geza este un „vrăjitor” al snowboarding-ului – a fost la un pas să reprezinte România la Olimpiada de la Soci, prin resurse proprii, dar şi al bicicletelor MTB, iar Tibi Macavei este pionierul curselor de mountain-bike din România!

Teren propice există, organizatori motivaţi asemenea, iar listele cu sportivi înscrişi se umplu, indiferent dacă sunt propulsaţi de forţa pedalelor sau cea a motoarelor. Importantă este pasiunea şi terenul pe care îl au sub crampoane, iată despre ce va fi vorba la Dirt Fest Cheile Grădiştei 2014!

Pentru Rideri

Informatii Generale

Parteneri

Facebook

 
2019 © Toate drepturile rezervate DirtFest.ro
Imaginile de prezentare nu creaza obligatii contractuale.