• Trek
  • FiveTen.ro
  • ION
  • Putoline
  • Rockstar
  • XtremVideo.ro
  • PlanetBike.ro

Premiile Dirt Fest Cheile Grădiştei sar şi ele! De 4.500 de euro, fond total de premiere pentru rideri!

Riderii de super enduro, downhill şi 4Cross au început deja pregătirile pentru probele de la Dirt Fest Cheile Grădiştei, la fel cum spectatorii şi reprezentanţii mass media sunt şi ei pregătiţi pentru weekend. Toţi riderii, indiferent dacă au sau nu motor ataşat celor două roţi cu crampoane sunt talentaţi, dar, cei mai buni dintre cei mai buni vor fi răsplătiţi cu premii pe gustul lor.

Ocupanţii locurilor întâi la Super Enduro, DownHill şi 4Cross vor primi câte 200 de euro din partea Rockstar Energy Romania şi câte o cameră GoPro Hero III din partea Xtremvideo.ro, importatorul GoPro în România. Fondul de premiere este completat de 15 vouchere Club Moving, în valoare de 1.125 euro, ce pot folosite în cluburile din Bucureşti, Otopeni, Cluj, Iaşi, Ploieşti sau Bacău, astfel încât bikerii să se menţină în formă şi în timpul extra-sezonului. Iar pentru a-şi păstra materialul de concurs în perfectă stare, Saniclever oferă premii în valoare de 1.000 euro, suporţi role Tork şi role industriale Performance Advanced. Nu în ultimul rând, cei care urcă pe podium la Dirt Fest Cheile Grădiştei vor fi “obligaţi” să se dea în continuare, pentru că vor avea pe ce, şi anume cauciucuri Mitas, oferite de Chemtraders.

Riderii care nu vor fi podium rămân cu experienţa concursului şi atmosfera relaxată de la eveniment, dar au o şanse la cele cinci extrageri ale tombolei, pentru că aici mai există un fond “suplimentar”, pus la bătaie tot de Rockstar Energy Romania. Aşadar, cadrul natural e superb, traseele pe măsură, indiferent că eşti biker cu … motor sau… gravitaţional, premii avem, acoperire media la fel, distracţia stă să înceapă sâmbătă la Cheile Grădiştei Dirt Fest!

Pentru Rideri

Informatii Generale

Parteneri

Facebook

 
2019 © Toate drepturile rezervate DirtFest.ro
Imaginile de prezentare nu creaza obligatii contractuale.