• Trek
  • FiveTen.ro
  • ION
  • Putoline
  • Rockstar
  • XtremVideo.ro
  • PlanetBike.ro

Inscrieri Dirt Fest 2014

Taxele de înscriere pentru Cheile Gradistei Dirt Fest 2014 sunt urmatoarele

SuperEnduro

  • Taxa este de 100 RON/participant

Downhill si 4 Cross

  • Taxa pentru Downhill este de 120 RON  (include transportul de la baza track-ului la punctul de start pe tot parcursul evenimentului – antrenamente si concurs, cronometrarea permanenta si zona de hidratare/alimentare) pentru platile facute prin transfer bancar pana cel tarziu marti 16.09.2014 si de 150 RON pentru platile facute sambata 20.09 direct la Race Office
  • Taxa pentru 4 Cross este de 40 RON pentru platile facute prin transfer bancar pana cel tarziu marti 16.09.2014 si de 60 RON pentru platile facute sambata 20.09 direct la Race Office

Confirmarea înscrierii celor inscrisi online se va face în urma achitării taxei de participare, facută în urmatorul mod:

– ordin de plată, facut până cel târziu în data băncii de marti, 16 septembrie 2014. , în contul: IBAN RO29 UGBI 0000 1020 1685 7RON deschis la GARANTI BANK SUCURSALA FLOREASCA, beneficiar CLUBUL SPORTIV  DUAL RACING TEAM. La detaliile plății va fi facută specificația: “nume/prenume + inscriere Dirt Fest”

Ridicarea pachetelor de înscriere se va face obligatoriu pe baza cărții de identitate, la Race Office-ul instalat la Cheile Grădiștei Fundata, în ziua de sambata 20 septembrie 2014, între orele 10:00 și 14:00. Pachetele vor conține numărul de concurs (care vă oferă accesul la shuttle) și diverse obiecte promoționale din partea sponsorilor. Înainte de ridicarea pachetelor de înscriere concurenții vor completa și semna formularul de înscriere. Vă recomandăm să descărcați formularul de insciere (descarcati de aici : formular inscriere 2014)  și să veniți cu el gata completat, pentru a va scurta timpul de așteptare la “Race Office”. Concurenții minori, care nu au vârsta de 18 ani deja împliniți la data de 20 septembrie 2014, au nevoie în mod obligatoriu de prezența unuia dintre părinți/ tutore legal la ridicarea pachetului de înscriere, sau să se prezinte cu declarația de răspundere pentru părinți, autentificată notarial, pe care o puteți descărca de aici DECLARAŢIE notariala )

Resortul Cheile Grădiștei – Fundata oferă opțiuni speciale de cazare și servicii pentru concurenți și însoțitorii lor, cu condiția înscrierii online făcute în formularul de mai jos și achitarii taxei înscriere în contul bancar specificat inainte de data limita de 16.09.2014. Oferta este valabila in limita locurilor disponibile dupa regula ”primul sosit, primul servit”.

Cazarea și celelalte servicii achiziționate direct de către participanți la fața locului nu vor beneficia de oferta specială. Puteți accesa informații despre servicii și tarife pe site-ul resortului: www.cheilegradistei-fundata.ro
Pentru a vă înscrie la Dirt Fest Cheile Gradistei 2014, vă rugăm să completaţi formularul de mai jos.

Detaliile marcate cu “Required”  sunt obligatorii. Vă rugăm să vă asiguraţi că toate datele sunt completate corect şi în întregime.

După trimiterea înscrierii, vă vom contacta pentru confirmare.

Nume (required)

Prenume (required)

Data nasterii (required)

Nr. telefon

Localitate (required)

Your Email (required)

Disciplina

Categoria

Please leave this field empty.

Pentru Rideri

Informatii Generale

Parteneri

Facebook

 
2019 © Toate drepturile rezervate DirtFest.ro
Imaginile de prezentare nu creaza obligatii contractuale.