• Trek
  • FiveTen.ro
  • ION
  • Putoline
  • Rockstar
  • XtremVideo.ro
  • PlanetBike.ro

Informatii Importante Concurenti Downhill

Va multumim pentru participarea la Cheile Gradistei Dirt Fest 2014!

Va asteptam, maine 20.09.2014 , intre orele 10:00 – 14:00 la Centrul de Agrement, situat langa hotelul Sport, pentru inscrieri si pentru ridicarea numerelor de concurs. Accesul la shuttle-ul care asigura urcarea concurentilor la start se face exclusiv pe baza numarului de concurs.
Programul antrenamentelor de downhill este intre orele 10:00 – 14:00, dupa care traseele vor fi inchise pentru reamenajari, iar evenimentul va continua intre orele 14:00 si 19:00  cu concursul de 4 Cross, de pe partia de schi din cadrul Bazei Olimpice Cheile Gradistei Fundata.

Ziua de duminica este destinata concursului de Downhill si va recomandam sa ajungeti la start la orele 10:00, pentru a beneficia de cat mai multe manse in timpul de 3 ore alocat primului traseu din concurs. Va recomandam sa respecati cu strictete recomandarile oficialilor de pe trasee. Aparitia unui steg rosu inseamna sa va opriti imediat pentru ca semnalizeaza un accident, urmand sa va fie alocat dupa aceea un nou start, in mod prioritar.

Regulamentul competitiilor de mountain bike il puteti revedea pe site-ul evenimentului, insa regula de baza a concursurilor este Fair Play-ul. In principal, pe traseul de Downhill inseamna sa-l lasi imediat pe concurentul mai rapid, care te-a ajuns din spate, sa treaca mai departe, iar pe traseul de 4 Cross sa ai o atitudine sportiva, care sa evite fault-urile si accidentarile si sa respecti regulamentul UCI, in caz contrar exista posibiltatea unei descalificari.

Va dorim succes la concurs si sa va simtiti cat mai bine la Cheile Gradistei!

Echipa de organizare

Pentru Rideri

Informatii Generale

Parteneri

Facebook

 
2019 © Toate drepturile rezervate DirtFest.ro
Imaginile de prezentare nu creaza obligatii contractuale.