• Trek
  • FiveTen.ro
  • ION
  • Putoline
  • Rockstar
  • XtremVideo.ro
  • PlanetBike.ro

Downhill

Ce se întâmplă?  Cursele de Downhill se intorc la Cheile Gradistei. Va aşteaptă din nou cele 2 trasee : Flow si Downhill Track, de acum 2 ani de la Surmont Gravity Enduro Jam, refăcute si îmbunătăţite, același sistem de cronometrare permanentă pe tot parcursul zilei de concurs, pentru ca fiecare să vadă cum evoluează pe trasee, zona de alimentare/hidratare de la sosire, iar seara foc de tabără si muzica buna!

Cum adică cronometrare permanent? Simplu! Conceptul nostru original de concurs îi implică pe partenerii noştri de la Chrono Moto, posesorii unuia dintre cele mai performante sisteme de cronometrare din Europa, care vor măsura timpii concurenților pe toata durata programului de concurs. Riderii pot să coboare oricât de multe manșe pot rezista, și cât de mult le face plăcere, în timpul alocat fiecărui traseu, încercând să-și îmbunătățească performanța. După fiecare coborare pot vedea exact poziția în clasamentul instantaneu, afişat pe display-ul de la linia de finish. Câştigătorul va fi cel care la sfârșitul zilei obţine cel mai bun timp cumulat pe cele două trasee. Şi da, ideea rămâne cea din anii trecuti: vrem să vedem cât mai multă lume, la cat mai mult dat!

Startul se da de la Cheile Gradistei Fundata, la o altitudine de 1300m. Finisul este amplasat in complexul Cheile Gradistei Moeciu pe partia de ski, la altitudinea de 930 m..

Flow Track este traseul domol, distractiv şi plăcut cu care îţi va fi uşor să te împrieteneşti. Nu te bucura prea devreme! Flow Track îţi va pune la încercare anduranţa la a face ceea ce-ţi place! Rezistă-i lui Flow Track și încearcă să scoți cel mai bun timp, pentru că e important!  3,4 km și 370 m dif. de nivel.

Downhill Track este traseul orgoliului, tehnic și neastâmpărat, care nu-ți va da prea multe clipe de ragaz și te va taxa de câte ori îi dai ocazia! Îmblânzeşte acest traseu de  2,2 km și 370 m dif. de nivel.

Transportul la linia de start se va face cu acelasi sistem de shuttle din anii trecuti, dubite si masini de teren dotate cu remorci amenajate special pentru transportul bicicletelor. Drumul de urcare este de 5 km, proaspat asfaltat, cu timp de urcare confortabil de 10 – 15 minute si peisaj relaxant

Categoriile de concurs sunt următoarele:

Barely Legal – 14 – 16 ani (concurenți născuți între 1998-2000)

Powerage – 17 – 29 ani (concurenți născuți între 1985-1997)

Stoneage – peste 30 ani (concurenți născuți în 1984 și mai devreme)

Gravity Girls

ATENȚIE! Pentru stabilirea categoriei de concurs, vârsta concurenților este considerată cea împlinită deja în data de 31 decembrie 2014.

Toți participanții trebuie să aibă la înscrieri asupra lor buletinul de identitate, pentru a elimina orice fel de dubiu față de modul de încadrare în clasele de concurs.

Dacă o categorie nu are minim 5 concurenți în cursa, atunci la acestă categorie se va premia doar locul I.

Dacă doresc, participanții încadrați la categoriile Barely Legal si Stoneage pot alege să participe la clasa Powerage, solicitând acest lucru pe e-mail, înaintea închiderii înscrierilor online.

Pentru Rideri

Informatii Generale

Parteneri

Facebook

 
2019 © Toate drepturile rezervate DirtFest.ro
Imaginile de prezentare nu creaza obligatii contractuale.